Home Новини сучасних технологій Samsung представили свій найдорожчий смартфон

Samsung представили свій найдорожчий смартфон

0

Samsung представили свій найдорожчий смартфон без Galaxy в назві. Samsung W21 5G вже доступний для попереднього замовлення за ціною близько 3000 доларів.

Samsung представили свій найдорожчий смартфон

Samsung представила новий флагманський смартфон з згинаються екраном, який не має бренду Galaxy в назві. Samsung W21 5G багато в чому схожий на Galaxy Z Fold2 5G, однак у нього є і деякі відмінності.

Смартфон Samsung W21 5G побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 865+, він доступний тільки в одній версії з 12 ГБ оперативної і 512 ГБ флеш-пам’яті.

За габаритами Samsung W21 5G виявився трохи вище Galaxy Z Fold2, однак ємність акумулятора залишилася незмінною і становить 4500 мА • год. Підтримується 25-ватна дротова і 11-ватна бездротова зарядка.

Крім габаритів ще одною помітною відмінністю є наявність двох слотів для SIM-карт. Крім того, задня панель у нього золотиста і текстурована з вертикальними смугами. Всі камери у смартфона 12-мегапіксельні.
У Китаї Samsung W21 5G вже доступний для попереднього замовлення за ціною близько 3000 доларів.

Читайте також: Samsung Представить Нові Навушники “Buds Beyond”.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version