Home Новини сучасних технологій Samsung представить нові навушники “Buds Beyond”

Samsung представить нові навушники “Buds Beyond”

0

Samsung зареєстрували чергову торгову марку, яка отримала назву “Buds Beyond”. Зараз, згідно зі звітом, опис EUIPO є досить загальним для класу 9. У списку ми можемо помітити кілька ключових слів, таких як «Бездротова гарнітура для смартфонів», «навушники» тощо. Однак, у імені є ключове слово “Бутони”, яке широко застосовувалося на попередніх моделях. Відповідно, можна очікувати, що Samsung представить нові навушники “Buds Beyond”.

Samsung представить нові навушники "Buds Beyond"

У будь-якому випадку, торгова марка, станом на 29 жовтня, все ще чекає на іспит у Європейському відомстві інтелектуальної власності (EUIPO). Крім того, ми не маємо жодної іншої інформації, крім простої назви. Звіти з Кореї зазначають, що навушники “Galaxy Buds 2” від Samsung дебютують поряд із серіями смартфонів Galaxy S21 / S30. Як бачимо, найменування навушників суперечить поточній торговій марці.

Також варто нагадати, що Samsung також має торгову марку, яка має назву [Galaxy] Buds Sound. Тим не менш, ви повинні знати, що це лише торгові марки, і вони можуть / не можуть підтвердитися між собою. Це означає, що всі наведені вище назви можуть або виявитися окремими продуктами, або назавжди застрягти як торгові марки.

Тим не менш, Samsung, швидше за все, незабаром розпочне виробництво своїх пристроїв серії Galaxy S21 / S30 . І якщо нові навушники TWS дійсно з’являться поряд зі смартфонами у січні 2021 року, нам доведеться почекати і перевірити, чи не внесе Samsung покращення дизайну в існуючі навушники Buds Live . Крім того, якщо нам пощастить, ми також зможемо отримати їх безкоштовно під час попереднього замовлення нових флагманів, оскільки Samsung, як правило, відомий своїми подарунками для попереднього замовлення.

Читайте також: Samsung Розкрили Дату Релізу Смартфона Samsung W21 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version