Home Новини сучасних технологій Розкриті ключові характеристики Samsung Galaxy S21 Ultra

Розкриті ключові характеристики Samsung Galaxy S21 Ultra

0
Розкриті ключові характеристики Samsung Galaxy S21 Ultra

Інформації про новий смартфон від Samsung надходить досить багато. Сьогодні, були розкриті ключові характеристики Samsung Galaxy S21 Ultra. Запуск даного смартфону очікується в січні наступного року.

І так, згідно отриманої інформації, Samsung Galaxy S21 Ultra отримав номер моделі SM-G998U. Розмір екрану буде 6,8-дюйма і буде це динамічний AMOLED-дисплей. Роздільна здатність екрану становитиме 2K, а частота оновлення складе 120 Гц або 144 Гц. Фронтальна камера буде розміщена у верхній центральній частині дисплея та повинна отримати 40-мегапіксельний датчик. Щодо основної камери, то очікується, що основний датчик буде 108-мегапіксельний.

Працюватиме смартфон Galaxy S21 Ultra на процесорі Snapdragon 875 або Exynos 2100, в залежності від ринку продажу. Очікується, що на ринках Китаю та США з’явиться версія з Snapdragon, а на ринку Індії – Exynos. Операційна система тут Android 10 в поєднанні з One UI 3.0. Акумулятор отримає ємність 5000 мАг, що повинен підтримувати технологію швидкої зарядки потужністю 60 Вт.

Рекомендуємо: Huami готуються представити розумні ваги Amazfit.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version