Home Новини сучасних технологій Huami готуються представити розумні ваги Amazfit

Huami готуються представити розумні ваги Amazfit

0

Сьогодні надійшла інформація, що Huami готуються представити розумні ваги Amazfit. Новинка Amazfit вміє визначати здатність до рівноваги і дозволить легко зважити дитину. Ваги Amazfit Smart Scale вимірюють не тільки вагу, але і 15 інших показників здоров’я тіла.

Компанія Huami відкрила на своєму офіційному сайті сторінку для розумних ваг Amazfit Smart Scale і розкрила всі характеристики пристрою.

Huami готуються представити розумні ваги Amazfit

Відомо, що РК-дисплей має діагональ 3,4 дюйма, щоб інформацію можна було легко побачити. Розумні ваги оснащені високоточним датчиком, який фіксує незначні зміни маси тіла до 50 грамів. Huami стверджують, що вони покажуть зміни навіть після однієї склянки води. Діапазон маси становить від 5 до 180 кг.

Ваги Amazfit Smart Scale вимірюють не тільки вагу, але і 15 інших показників здоров’я тіла, включаючи діапазон жирових відкладень, м’язову масу, відсоток води в організмі, кісткову масу, фізичний вік, вісцеральний жир і тип статури. Huami повідомляє, що у нього також є функція під назвою «Вартість калорій» (Calorie Cost), яка розраховує кількість спалених калорій кожні 30 хвилин для 18 підтримуваних видів спорту.

Останні включають ходьбу, біг, їзду на велосипеді, плавання, альпінізм, аеробіку, настільний теніс, скакалку, теквондо і гольф. Функція «Вартість калорій» дозволяє користувачам складати індивідуальний план вправ для бодібілдингу. Ця функція буде додана в оновленні.

Розумні ваги також мають функцію під назвою «Аналіз здатності до рівноваги» (Balance Ability Analysis). Вважається, що поліпшена здатність до рівноваги знижує ризик травм під час тренувань. Ця функція буде доступна після оновлення. Також є функція виміру пульсу.

Також є функція зважування дитини, яка передає вагу вашої дитини на смартфон, коли ви стоїте на вагах з дитиною на руках.

Amazfit Smart Scale підключається через Bluetooth 5.0 і Wi-Fi (2,4 ГГц). Ваги працюють з додатком Zepp і сумісні з пристроями під керуванням Android 5.0, iOS 10 і новіших версій цих операційних систем. Ваги підтримують 10 облікових записів. Живлення здійснюється від чотирьох батарейок AAA. Дату виходу і ціну повинні оголосити 27 жовтня.

Читайте Також: Компанія Huami Продовжить Розробляти Фітнес-Браслети Mi Band 6.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version