Home Новини сучасних технологій Компанія LG випустила оновлені бездротові навушники TONE Free

Компанія LG випустила оновлені бездротові навушники TONE Free

0

Сьогодні компанія LG випустила оновлені бездротові навушники TONE Free з активним шумопоглинання. Вони отримали номер моделі HBS-TFN7. Цей нещодавно випущений продукт коштує приблизно 190 доларів.

Компанія LG випустила оновлені бездротові навушники TONE Free

Головна їхня собливість полягає в тому, що вони оснащені технологією активного шумопоглинання (ANC), яка регулює навколишній шум і, таким чином, дозволяє користувачам покращувати якість звуку без будь-яких порушень.

Він поставляється із амбюшурами з конструкцією Vortex Ribs, що забезпечує більш щільне прилягання у вусі, щоб мінімізувати проникнення зовнішнього шуму. Компанія також підтвердила, що навушники налаштовані британською компанією Meridian Audio.

Компанія пропонує налаштування звуку еквалайзера Meridian з чотирма настроюваними пресетами для кращого виходу звуку.

LG комплектує свій зарядний чохол UVnano, який вперше був представлений з моделлю TONE Free FN6. У футлярі використовується ультрафіолетове світло, яке допомагає тримати вуха користувача чистішими, усуваючи 99,9 відсотків бактерій E. coli та S. aureus. Тепер у верхній частині корпусу встановлено нове світлодіодне освітлення, яке вказує рівень зарядки та стан Uvnano.

Що стосується терміну служби акумулятора, то LG TONE Free HBS-TFN7 живиться від акумулятора на 390 мАг, і при швидкій зарядці він пропонує одну годину відтворення лише за п’ять хвилин зарядки. Зарядний чохол забезпечує додаткові 21 годину використання.

Читайте також: LG Анонсували Шолом Для Стимулювання Росту Волосся.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version