Home Новини сучасних технологій LG анонсували шолом для стимулювання росту волосся

LG анонсували шолом для стимулювання росту волосся

0

LG має підрозділ косметичних товарів під назвою Pra.L. Продукція під лінією включає ультразвуковий миючий засіб для обличчя, світлодіодну маску Derma та гальванічний підсилювач іонів. Сьогодні LG анонсували шолом для стимулювання росту волосся під назвою MediHair.

LG анонсували шолом для стимулювання росту волосся

LG Pra.L MediHair використовує так звану терапію світлом низького рівня (LLLT) для стимулювання росту волосся.Це робиться за допомогою 146 лазерів та 104 світлодіодних ламп, які стимулюють стовбурові клітини, що відповідають за ріст волосся, і таким чином уповільнюють облисіння. У прес-релізі LG йдеться, що світлодіодні ліхтарі концентруються там, де переважно відбувається випадання волосся – це маківка та передня частина голови.

LLLT був схвалений FDA як лікування андрогенетичної алопеції, яка в народі відома як облисіння за чоловічим типом. LG стверджує, що клінічне дослідження, проведене Сеульською національною університетською лікарнею, виявило, що використання LG Pra.L MediHair тричі на тиждень протягом 16 тижнів покращує щільність і густоту волосся.

Існує три основних режими роботи - режим Total Care, який обробляє всю шкіру голови, режим Front Care, який фокусується лише на передній частині, і режим Top Care, який фокусується на маківці. LG заявляє, що існує режим My Care, який використовує датчики для виявлення областей, на які слід зосередитися, якщо користувач не впевнений, який режим вибрати.

MediaHair також має датчик виявлення зносу, який гарантує, що користувач правильно його носить. Є також регулятор, щоб переконатися, що пристрій добре сидить на голові. Пристрій буде оголошено в кінці місяця. Ми повинні знати, скільки тоді це коштує.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version