Home Новини сучасних технологій Nvidia відмовиться від одного з найстаріших своїх брендів Quadro

Nvidia відмовиться від одного з найстаріших своїх брендів Quadro

0
Nvidia відмовиться від одного з найстаріших своїх брендів Quadro

Припущення про те, що Nvidia відмовиться від одного з найстаріших своїх брендів Quadro – підтвердилися. Як пише джерело, компанія позбувається від нього з простої причини: справа в тому, що обчислювальні можливості моделей лінійки Quadro зрівнялися з професійними серверними рішеннями для віртуалізації.

Між ними практично не залишилося різниці ні в плані функціональності, ні в плані ціни. У такому випадку всі майбутні рішення, які за логікою повинні були вийти в лінійці Quadro, увійдуть до складу рішень ProViz – «професійної віртуалізації».

Nvidia вже позначила свою позицію щодо відмови від бренду Quadro анонсом моделей RTX A6000 і A40. Ні в тому, ні в іншому випадку слова Quadro немає. Разом з тим, так як моделі напрямків ProViz і Quadro, фактично, дублювалися, в майбутньому кількість рішень єдиної серії ProViz скоротиться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version