Home Новини сучасних технологій Названо одну з причин, чому графічні процесори NVIDIA можуть стати ще...

Названо одну з причин, чому графічні процесори NVIDIA можуть стати ще дешевшими

0

Протягом останніх кількох років відеокарти було важко купити через постійні проблеми з ланцюгом поставок і попит, спричинений криптовалютою. Високий попит підтримував ціни на високому рівні, але тепер це змінилося.

Ціни та доступність відеокарт значно покращилися за останні місяці – більшість графічних процесорів уже не вищі за початкові ціни , і ми навіть почали спостерігати деякі продажі . NVIDIA підтвердила в нещодавньому звіті про прибутки, що компанія має справу з «залишком» відеокарт серії RTX 3000, оскільки пропозиція нарешті починає перевищувати попит покупців.

Цікаво: Як RTX і трасування променів ДІЙСНО впливають на гру?

Генеральний директор NVIDIA Дженсен Хуанг сказав, що компанія «запровадила програми для встановлення цін на наші поточні продукти, щоб підготуватися до продуктів наступного покоління». Компанія навряд чи знизить ціни на власні карти під брендом NVIDIA (раніше відомі як карти «Founders Edition»), але NVIDIA знижує ціни на апаратні партнери, такі як EVGA, ASUS і MSI. У результаті більшість доступних сьогодні відеокарт GeForce можуть подешевшати, особливо якщо партнери також мають справу з надлишковими запасами.

Зниження цін відбулося в той момент, коли NVIDIA готується представити нові відеокарти у вересні під час основної доповіді компанії GTC 2022. NVIDIA також стикається з більшою конкуренцією, ніж будь-коли раніше – передові чіпи M1 у високоякісних робочих станціях MacBook Pro та Mac Studio від Apple можуть витримувати багато з тих самих навантажень, що й відеокарти GeForce (хоча вони ще не підтримують більшість ігор для ПК), тоді як Intel повільно нарощує розробку власних графічних процесорів .

Цікаво: Відомо, коли випустять відеокарту Nvidia GeForce RTX 3090 Ti.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version