Home Новини сучасних технологій Xiaomi запускають вушний термометр MIJIA

Xiaomi запускають вушний термометр MIJIA

0

Xiaomi запускають вушний термометр MIJIA під краудфандинг. Цифровий термометр має цінник для краудфандингу 25 доларів, але після закінчення продаватиметься за 29 доларів.

Основними перевагами цього термометра є швидке вимірювання температури, 0,1-дюймовий високоточний датчик, великий світлодіодний цифровий дисплей та коробка для зберігання від пилу. Він особливо підходить для вимірювання температури в сім’ях з дітьми.

Xiaomi запускають вушний термометр MIJIA

Вушний термометр Mijia має вбудований високочутливий датчик температури, який точно фіксує енергію інфрачервоного випромінювання, що випромінює барабанну перетинку для зчитування температури тіла, показуючи зміну температури тіла на 0,1 ° C.

Що стосується дизайну, вушний термометр MIJIA білий і напівпрозорий, круглий і компактний. Існує одна основна кнопка та кнопка керування для тестування, які легко розпочати. Дисплей також має високу яскравість і великий шрифт, завдяки цьому добре видно показники температури навіть вночі.

Зонд призначений для згинання та підтримки внутрішньої стінки слухового проходу. За допомогою злегка розгойдуваного зонда він може більш спритно пристосуватися до фізіологічного вигину слухового проходу. Таким чином гарантується, що центр зонда тримається в центрі барабанної перетинки для точного вимірювання температури, а також більш точного вимірювання температури.

Перед введенням у слуховий прохід зонд попередньо розігрівають, щоб наблизити його до температури тіла людини. Це робиться, щоб було зручно потрапляти у вухо і не охолоджувати слуховий прохід. Навіть вимірювання сплячої дитини не спричинить перешкод.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version