Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi хоче придбати бренд Honor

Компанія Xiaomi хоче придбати бренд Honor

0
Компанія Xiaomi хоче придбати бренд Honor

Минулого тижня аналітик заявив,що Huawei розглядає питання про продаж бізнесу Honor. Співробітники Huawei звернулися до Вейбо, щоб спростувати претензії, і історію навіть відкликали. Сьогіодні надійшла інформація, що компанія Xiaomi хоче придбати бренд Honor. Крім Xiaomi, придбати Honor не проти TCL та Digital China. Тепер детальніше.

Однак сьогодні з’явився новий звіт Reuters , в якому йдеться про те, що виробник телефонів веде переговори з компанією Digital China, щоб розвантажити частини бізнесу смартфонів свого суббренду угоди на суму 15 млрд. – 25 млрд. Юанів (2,2 млрд. – 3,7 млрд. Доларів). Як ми писали вище, потенційними покупцями можуть виявитися як Xiaomi, так і TCL. Якщо врахувати той факт, що Xiaomi суперник Huawei, то для них ця угода особливо важлива.

Джерела не називались, оскільки переговори були конфіденційними, і всі сторони відмовились давати офіційний коментар. Але один з інсайдерів, що говорив із Reuters, припустив, що угода може закінчитися цілком продуктивно.

Бренд був створений в 2013 році, і хоча він спочатку продавався як суббренд Huawei, останнім часом він працює самостійно, випускаючи різні пристосування на світовій арені, такі як годинники, навушники та ноутбуки.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version