Home Новини сучасних технологій Аналітики прогнозують продаж бренду Honor через санкції проти Huawei

Аналітики прогнозують продаж бренду Honor через санкції проти Huawei

0

Споживчий підрозділ Huawei зіткнувся з величезною проблемою, яка може зруйнувати бізнес з виробництва смартфонів через американські санкції. Компанія Huawei вже відчуває нестачу чіпсетів, які повинні використовуватися в майбутніх моделях. Тому компанія розглядає різні сценарії. Відомий аналітик TF International Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) опублікував прогноз, в якому передбачено і проаналізовано потенційний вплив санкцій на положення Huawei. Мінг-Чі Куо вказав в своєму звіті, що після всебічного аналізу сценарію можливих заходів протидії Huawei щодо заборон з боку США. Як виявилося, аналітики прогнозують продаж бренду Honor через санкції проти Huawei.

Аналітик відзначив, що якщо Honor не буде залежати від Huawei, обмеження з боку США будуть не так відчутні для Huawei. За його словами, це допоможе розвитку бізнесу і поліпшить становище постачальників комплектуючих для мобільних телефонів Honor. В даний момент підрозділ Honor може фокусуватися тільки на бюджетних моделях. Якщо Honor буде належати іншій компанії, то під брендом зможуть випускатися моделі преміального рівня.

Мін-Чі Куо вважає, що сьогодні сила Honor полягає в цінності бренду. Якщо він зможе зберегти свою існуючу вартість бренду після здобуття незалежності від Huawei і розширити його вартість на ринок середнього і високого рівня, це допоможе зберегти перевагу бренду і збільшити частку ринку.

Після останніх санкцій очікується збільшення ринкових часток Oppo, Vivo і Xiaomi. Але якщо Honor купить інша компанія, то конкуренти зміцнять свої позиції не так сильно.

Рекомендуємо: HONOR Watch GS Pro Виходить На Європейський Ринок.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version