Home Новини сучасних технологій Розгорівся скандал навколо MSI та відеокарт GeForce RTX

Розгорівся скандал навколо MSI та відеокарт GeForce RTX

0

Нещодавно розгорівся скандал навколо MSI та відеокарт GeForce RTX 3080. Як повідомляє портал videocardz, компанія MSI продає відеокарти GeForce RTX 3080 за значно вищу ціну через свою дочірню компанію на eBay.

Розгорівся скандал навколо MSI та відеокарт GeForce RTX

Згідно інформації отриманої на eBay, компанія, відома як Starlit Partner, продала чотири відеокарти GeForce RTX 3080 за ціною 1359 доларів США. Це майже вдвічі більше, ніж NVIDIA запропонувала роздрібну ціну для неї, тобто приблизно 600 доларів США. Ну, це не було б історією, якби не той факт, що компанія належить MSI USA.

Інформація про торгову марку Justitia підтверджує, що продавець eBay “Starlit Partner” належить MSI Computer Corp. Згідно з публічною інформацією Bloomberg , MSI Computer Corp. має членів правління компанії Micro-Star International Co Ltd, тобто зі штаб-квартири MSI Тайвань. Всі ці компанії пов’язані.

Незадовго до того, як ми опублікували цю статтю, MSI USA підтвердила, що компанія Starlit Partner є дочірньою компанією, що працює під управлінням MSI. Дочірнє підприємство продає надлишкові запаси для MSI. Однак він мав доступ до інвентарю, з яким вони не мали права працювати.

Також зявилася інформація, що Лінус Себастьян (Linus Tech Tips) вже зв’язувався з NVIDIA, і виробник вже вивчав ситуацію.

Рекомендуємо: Компанія Asus Представила Відеокарти TUF Gaming GeForce RTX 3070.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version