Home Новини сучасних технологій В Україні розпочалися продажі нових планшетів Huawei Т

В Україні розпочалися продажі нових планшетів Huawei Т

0

Сьогодні ми дізналися,що в Україні розпочалися продажі нових планшетів Huawei Т: Huawei MatePad T10 і Huawei MatePad T10s. Модель MatePad T10s має металевий корпус і посилені краю для додаткової стійкості до ударів, а MatePad T10 – металеву задню кришку корпусу.

В Україні розпочалися продажі нових планшетів Huawei Т

Планшет Huawei MatePad T10 оснащений HD-екраном з діагоналлю 9,7 дюйма і співвідношенням сторін 16:10 (дозвіл 1280х800 пікселів, щільність розміщення пікселів 156 PPI). З боків екрану розміщені два динаміка. Завдяки технології Huawei Histen 6.1. вони можуть відтворювати об’ємний багатоканальний звук у форматі 9.1, а Bass Booster підсилює звучання басів.

Планшет Huawei MatePad T10s отримав 10,1-дюймовий Full HD IPS-екран з роздільною здатністю 1920х1200 (щільність розміщення пікселів 224 PPI), здатний відтворювати 70% колірного простору NTSC. Екран має тонкі рамки і займає 80% фронтальної поверхні планшета. Фірмова технологія поліпшення зображення Huawei ClariVu оптимізує передачу кольору, яскравість і насиченість кольорів, а алгоритм Super Resolution покращує дозвіл відеоконтенту. За відтворення звуку відповідають два динаміки від компанії Harman Kardon.

Технічні характеристики планшетів T

Обидва нових планшета Huawei серії MatePad T10 виконані на базі 8-ядерного процесора Kirin 710A. Модель Huawei MatePad T10 містить 2 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. У той же час версія Huawei MatePad T10s включає 3 ГБ ОЗУ і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Підтримується можливість розширення сховища за рахунок установки карти пам’яті формату microSD ємністю до 512 ГБ. В обох випадках використовується 5-мегапіксельна основна камера і 2-мегапіксельна фронтальна камера. Обидва планшета оснащені батареєю ємністю 5100 мАч. Для підзарядки акумулятора служить порт USB Type-C (USB 2.0). Пристрої оснащені модулями бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac (2,4 і 5 ГГц) і Bluetooth 5.0. Незважаючи на використання різних дисплеїв, виробник називає однакові масо-габаритні характеристики для обох пристроїв: розміри 240,2 × 159х7,85 мм і маса «близько 450 г».

Новинки працюють під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовим інтерфейсом EMUI 10.1. Прошивка пропонує користувачеві ряд додаткових функцій і режимів. Наприклад, режим APP Multiplier дозволяє розділити екран на дві частини і відкрити на них два різних вікна однієї програми. Завдяки функції Huawei Share користувачі можуть підключити планшет до інших пристроїв Huawei і пересилати фото і відео зі швидкістю до 150 Мбіт / с. Окремо згадується віртуальне дитяче простір Kids Corner, призначене для навчання і розваг з розширеними настройками батьківського контролю.

Дитячий Режим в планшетах

Серед іншого він покликаний захистити дітей від небажаного контенту. За замовчуванням в дитячому режимі доступні диктофон, камера, додаток для малювання та відтворення мультимедійного контенту. Батьки можуть завантажувати фото і відео, встановлювати тимчасові обмеження користування як планшетом в цілому, так і певними його додатками. У дитячому режимі, крім загальних для планшета функцій захисту зору, передбачені шість додаткових можливостей, включаючи фільтр синього світла, відстеження правильної постави і відстані до екрану і т. п. Нові планшети Huawei MatePad T10 і Huawei MatePad T10s надійдуть у продаж в Україні з 12 жовтня в двох комплектаціях:

  • Huawei MatePad T10 2/32 ГБ Deep Sea Blue – 4799 грн;
  • Huawei MatePad T10s 3/64 ГБ Deep Sea Blue – 5999 грн.

Рекомедуємо: Huawei Запатентували Смартфон З Перископічним Зум-Об’єктивном/

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version