Home Новини сучасних технологій Huawei запатентували смартфон з перископічним зум-об’єктивном

Huawei запатентували смартфон з перископічним зум-об’єктивном

0

Раніше ми повідомляли, що Huawei запатентували смартфон з 6 камерами (пента) на зворотній стороні. Сьогодні ж ми дізналися, що Huawei запатентували смартфон з перископічним зум-об’єктивном.

Huawei запатентували смартфон з перископічним зум-об’єктивном

Новий патент було подано до CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності), яке було затверджене та опубліковане раніше сьогодні (18 вересня 2020 р.). Згідно інформації отриманої від LetsGoDigital, патент містить 24 зображення товару. Дивлячись на зображення, стає зрозумілим, що смартфон повинен отримати вигнутий дисплея по краях з обох сторін та мінімальну рамку. Також варто відмітити, що смартфон повинен отримати селфі-камеру під дисплеєм. На зворотній стороні розміщена квадро камера.

Модуль освновної камери розміщений в дуже унікальному стилі із запатентованими 3-ма різними варіантами розміщення. В першому варіанті модуль задньої камери розміщений посередині панелі, в той час як у двох інших він розміщений відповідно праворуч та ліворуч угорі. Чотири камери розміщені у формі хреста, а світлодіодний спалах знаходиться посередині. Датчик внизу має квадратну форму, що вказує на його перископічний зум-об’єктив. Брендинг компанії також можна спостерігати внизу.

На жаль, точніші подробиці щодо цього смартфона Huawei або навіть його назви наразі невідомі. Крім того, також незрозуміло, чи справді китайський технічний гігант працює над таким телефоном, чи він просто охоплює всі бази. Ми можемо побачити, що ці конструкції з’являться в смартфоні Huawei найближчим часом, хоча лише офіційне оголошення компанії це підтвердить.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version