Home Новини сучасних технологій Ціни на смартфони Apple iPhone 12 зростуть

Ціни на смартфони Apple iPhone 12 зростуть

0
Ціни на смартфони Apple iPhone 12 зростуть

Як нам вже відомо, реліз нових iPhone 12 було перекладено на декілька тижнів. Ми раніше повідомляли, що перенесення релізу відбулося через пандемію та, відповідно, через затримки з поставками комплектуючих до смартфона. Раніше, повідомлялося, що реліз відбудеться в жовтні-листопаді. Зараз же, з наближенням запуску, з’являється інформація, що ціни на смартфони Apple iPhone 12 зростуть.

Раніше повідомлялося, що новий iPhone матиме таку ж стартову ціну, як і модель попереднього покоління – 699 доларів за базову модель.
Зараз стверджується, що зберегти ціну 5G iPhone 12 такою ж здається неможливим. Це пов’язано зі збільшенням вартості ТР, яка, як повідомляється, цього року зросла на 50 доларів.

Цього разу компанія не буде включати в коробку зарядний пристрій або дротові навушники. Також повідомляється, що Apple продаватиме зарядний пристрій на 20 Вт окремо. Це, швидше за все, заощадить певні витрати, але ще належить з'ясувати, чи буде це заощадження передаватися споживачам.

Нещодавно було виявлено, що iPhone 12 коштуватиме десь від 699 до 749 доларів, тоді як iPhone 12 Max може коштувати 799-849 доларів. Очікується, що моделі Pro та Pro Max будуть коштувати приблизно від 1100 до 1200 доларів. Щоб точно знати, нам доведеться почекати офіційного оголошення від компанії.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version