Home Новини сучасних технологій Broadcom підтвердили чутки про випуcк смартфонів iPhone 12 в жовтні

Broadcom підтвердили чутки про випуcк смартфонів iPhone 12 в жовтні

0
Broadcom підтвердили чутки про випук смартфонів iPhone 12 в жовтні

Раніше ходили чутки, що смартфони iPhone 12 покажуть в жовтні, замість очікуваного релізу у вересні. Сьогодні надійшла чергова інформація, яка підтверджує ці слова.
Сьогодні Broadcom підтвердили чутки про випуcк смартфонів iPhone 12 в жовтні. Вони стверджують, що цього місяця збільшили обсяг постачання чіпів і очікується, що до кінця останнього кварталу вони закінчаться. Аналітики сходяться в тому, що Broadcom мали наувазі чіпи до серії iPhone 12. Якщо все дійсно так, то тоді нам варто очікувати на iPhone 12 вже у жовтні, а точніше ближче до закінчення місяця.

Хок Тан, генеральний директор Broadcom, згадував у червні, про “основну затримку життєвого циклу” для “великого північноамериканського мобільного телефону”. Хоч він не називав конкретно Apple, але мова однозначно йшла про них. В той же час, Лука Маєстрі, фінансовий директор Apple, також підтверджував, що цьогорічний iPhone вийде трохи пізніше звичайного циклу випуску.

Ну і останні чутки, які пов’язані з iPhone 12. Раніше повідомлялося, що Apple спочатку випустить iPhone 12, а вже потім моделі Pro. Якщо все буде дійсно так, то стандартну версію смартфона ми зможемо побачимо на початку жовтня, а Pro версію в кінці жовтня - на початку листопада.

Як би там не було, а їхній реліз вже близько і в найближчий час Apple зробить офіційне оголошення.

Рекомендуємо: Продажі Apple IPhone 12 Будуть Нижчими Ніж Очікується

Джерело: Reuters

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version