Home Новини сучасних технологій Продажі Apple iPhone 12 будуть нижчими ніж очікується

Продажі Apple iPhone 12 будуть нижчими ніж очікується

0

Згідно проведеного аналізу порталом DigiTimes, продажі Apple iPhone 12 будуть нижчими ніж очікується. Як повідомляється, за прогнозами, продажі iPhone 12 складуть від 62 млн до 68 млн штук в першому півріччі, що набагато менше, ніж було iPhone 11. Очікується, що різниця буде складати майже 5 млн штук.

Продажі Apple iPhone 12 будуть нижчими ніж очікується

Ймовірне зменшення продажів смартфонів буде пов’язане з тим, що затримки у виробництві смартфонів складають від 4 до 6 тижнів. Іншими словами, відставання пов’язане з пандемією.

Також не варто забувати, що ще невідомо, наскільки якісним та ефективним вийде новий iPhone 12. Як мінімум, це буде перший смартфон від Apple, який отримає підтримку 5G.
Окрім цього, варто врахувати, що платіжоспроможність населення сильно зменшилася (через пандемію).

Компанія Apple старається максимально пришвидшити виробництво смартфонів, щоб не вибиватися з графіку. Зараз нам залишається слідкувати за офіційною інформацією про реліз новинки.

Рекомендуємо: Розкрито Дату Представлення IPhone 12.

Джерело: DigiTimes

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version