Home Новини сучасних технологій Oppo запатентували смартфон з екраном назовні

Oppo запатентували смартфон з екраном назовні

0

Сьогодні з’явилася інформація, що Oppo запатентували смартфон з екраном назовні. Відповідною інформацією поділився портал LetsGoDigital. Згідно інформації, отриманої від них, компанія Oppo запатентувала смартфон, схожий на Moto Razr 2019 і трошки на Huawei Mate X.

Oppo запатентували смартфон з екраном назовні

Всесвітня організація інтелектуальної власності схвалила відповідний патент і тому нам варто очікувати, що в найближчий час може з’явитися смартфон з таким дизайном.
Команда LetsGoDigital створила відповідну тривимірну модель пристрою.

Така форма смартфона дозволить його використовувати навіть тоді, коли він буде в складеному стані. Потрійна камера смартфона може використовуватися як для селфі так і для відеодзвінків.

Також цей пристрій отримав датчик, який визначає кут між двома корпусами, а ще розміщення смартфона в просторі. В той же час, операційна система буде автоматично налаштовувати інтерфейс, відповідно з орієнтацією дисплея. В складеному стані частини корпуса будуть утримуватися магнітами.

На даний момент невідомо, коли відбудеться реліз смартфона, але в будь-якому випадку, його варто чікувати.

Рекомендуємо: Oppo патентує смартфон із повзунковим механізмом.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version