Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили вертикальну бездротову зарядку

Xiaomi представили вертикальну бездротову зарядку

0
Xiaomi представили вертикальну бездротову зарядку

Як повідомляється, минулого місяця Xiaomi розпочали збір коштів на Xiaomi Mall для нового продукту. Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi представили вертикальну бездротову зарядку.

Відомо, що новинку вже можна придбати на території Китаю і в найближчий час вона буде представлена на глобальному ринку.

Вертикальна бездротова зарядка Xiaomi використовує бездротову зарядку з подвійною катушкою, для того, щоб пристрої могли заряджати незалежно від їхнього розміщення. Як повідомляється, максимальна швидкість зарядки складає 10Вт. Зарядка отримала три USB порти, а вихід одного порту складає 18 Вт.

Також присутній індикатор зеленого кольору, який буде відображати стан зарядки. Місце для бездротової зарядки оброблене силіконом, що дозволяє використання смартфону навіть під час зарядки (і пропонує 20 градусний кут огляду).

Ціна такої зарядки складає приблизно 16 доларів.

Рекомендуємо: Xiaomi Запустила Новий Продукт Для Дому За Ціною 129 Дол.

Джерело: Xiaomi Mall

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version