Home Новини сучасних технологій Oppo патентує смартфон із повзунковим механізмом

Oppo патентує смартфон із повзунковим механізмом

0
Oppo патентує смартфон із повзунковим механізмом

Останнім часом, з’являється багато нових патентів щодо майбутніх смартфонів. Сьогодні, ми говоримо про те, що компанія Oppo патентує смартфон із повзунковим механізмом. Даний механізм спрямований на розширення дисплея смартфона, тобто його можна буде витягувати у висоту.

Патент поданий до Китайського національного управління інтелектуальної власності з 28 зображеннями майбутнього пристрою. Із даних зображень видно, що смартфон буде компактним і в складеному вигляді легко поміститься у кишенях. Коли телефон складений, то він отримує квадратну форму. Краї екрану мінімальні, а з права знаходиться витянута кнопка, яка може бути кнопкою живлення.

Щодо деталей механізму, який буде використовуватись для такого типу смартфону, то вони не розголошуються. Також, немає інформації чи справді телефон надійде у виробництво, чи так і залишиться лише в патентному вигляді.

Джерело: letsgodigital

Рекомендуємо: Представлена Ергономічна Підставка Для Моніторів Від Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version