Home Новини сучасних технологій Що нам відомо про Sony Xperia 5 II? Технічні характеристики

Що нам відомо про Sony Xperia 5 II? Технічні характеристики

0

Що нам відомо про Sony Xperia 5 II? Вчора ми дізнались дату його релізу, і це 17 вересня. Сьогодні, поговоримо про технічні характеристики, які почали просочуватись ще до запуску.

Sony Xperia 5 II отримає 6,1-дюймовий OLED-дисплей з підтримкою Full HD + та HDR. Співвідношення сторін буде 21: 9, а частота оновлення складе 120 Гц. Підтримуватиме дисплей Xperia 5 II частоту дискретизації 240 Гц. Задня панель отримує потрійну камеру із 12 Мп основним датчиком та допоміжними датчиками на 12 Мп + 12 Мп. Усі камери мають здатність записувати відео у форматі 4K HDR 120 кадрів в секунду, а також підтримують OIS, EIS та гібридний OIS / EIS у відео.

Що нам відомо про Sony Xperia 5 II? Технічні характеристики

Працюватиме Sony Xperia 5 II на чіпсеті Snapdragon 865 з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. Підтримувати телефон 5G. Акумулятор отримає ємність 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки USB-C PD.

Джерело: androidheadlines

Рекомендуємо: Відбувся Запуск Смартфона Infinix Zero 8 З Частотою Оновлення 90 Гц.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version