Home Новини сучасних технологій Realme готується показати OC Realme UI 2.0

Realme готується показати OC Realme UI 2.0

0

Минулого тижня ми повідомляли, що Google випустив стабільну версію Android 11 для своїх смартфонів Pixel. Сьогодні з’явилася інформація, що Realme готується показати OC Realme UI 2.0 разом зі своїми смартфонами Narzo 20.

Презентація смартфонів Narzo 20, Narzo 20A, Narzo 20 Pro та OC Realme UI 2.0 запланована на 21 вересня. OC Realme UI 2.0 побудована на базі OC Android 11.

Realme готується показати OC Realme UI 2.0

У будь-якому випадку, нам не потрібно чекати до дня запуску, щоб знати все про ці телефони та інтерфейс Realme UI 2.0. Зараз нам вже відомі характеристики смартфонів Narzo 20, Narzo 20A, Narzo 20 Pro, детільніше можна прочитати тут. Єдине, що невідомо, це їх ціна.

З іншого боку, Realme вже викотили Realme UI бета 2,0 оновлення для свого флагманського смартфона realme X50 Pro. Як і слід було очікувати, це не що інше, як допрацьована версія ColorOS 11 так само, як оригінальний інтерфейс realme та ColorOS 7.

Будемо очікувати на презентацію. Можливо нам покажуть щось нове.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version