Home Новини сучасних технологій Продажі фітнес-браслета Amazfit Band 5 розпочнуться раніше

Продажі фітнес-браслета Amazfit Band 5 розпочнуться раніше

0

Раніше ми повідомляли, що Huami визначилися з датою релізу Amazfit Band 5, але в останній момент дату релізу змінили. Сьогодні стало відомо, що продажі фітнес-браслета Amazfit Band 5 розпочнуться раніше, 21 вересня (Раніше було заплановано на 30 вересня).

Продажі фітнес-браслета Amazfit Band 5 розпочнуться раніше

Як видно на зображенні, Amazfit Band 5 ідентичний до Xiaomi Mi Smart Band 5. Це не повинно дивувати, оскільки обидва браслети розроблені та виготовлені однією компанією – Huami.

Нагадуємо, що Amazfit Band 5 оснащений 1,1-дюймовим кольоровим екраном AMOLED із роздільною здатністю 126×294 пікселів із більш ніж 45 циферблатами. Він може контролювати пульс, сон, менструальне здоров’я та стрес.

Крім того, Amazfit Band 5 може також вимірювати рівень насичення крові киснем за допомогою датчика SpO2, якого бракує Mi Smart Band 5. Amazfit Band 5 також постачається з дихальними вправами та 11 спортивними режимами, має підтримку Amazon Alexa, тобто ви можете давати голосові команди для встановлення будильників та таймерів. Це ще одна функція, яка відсутня в Mi Smart Band 5.

Решта основних моментів Amazfit Band 5 включає 5ATM водостійкість та музику, управління камерою. Розумна група постачається з акумулятором на 125 мАг, який, за твердженням Amazfit, може забезпечити автономність до 15 днів.
Amazfit Band 5 коштує 45 доларів і продаватиметься в США з 21 вересня на Amazon. Зараз залишається очікувати на реліз в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version