Home Новини сучасних технологій Черговий скандал навколо Facebook пов’язаний з приватністю

Черговий скандал навколо Facebook пов’язаний з приватністю

0

Черговий скандал навколо Facebook пов’язаний з приватністю Раніше ми вже повідомляли, що проти Facebook подавали позов, через шпигунство. Сьогодні історія повторюється.

Користувач Instagram з Нью-Джерсі, США, подав скаргу на початку цього тижня. Позовник заявив, що “використання камери було навмисним, і це було зроблено з метою збору прибуткових та цінних даних про своїх користувачів, до яких вона не мала б доступу в іншому випадку”. Далі він заявив, що, “отримуючи надзвичайно приватні та приватні особисті дані про своїх користувачів, у тому числі в приватному житті власних будинків, вони можуть збирати цінну інформацію та дослідження ринку”.

Facebook відмовився коментувати це питання. Примітно, що цей позов надходить лише через місяць після чергової судової справи, з якою компанія судилася щодо чергового незаконного отримання даних користувачів. В останні роки конфіденційність в Інтернеті та безпека даних стали гарячою дискусією, де багато хто критикує такі імена, як Google та Facebook, за невідомий спосіб збору даних користувачів. Тож слідкуйте за оновленнями щодо цього питання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version