Home Новини сучасних технологій Запущено смарт-годинник із штучним інтелектом від Amazfit

Запущено смарт-годинник із штучним інтелектом від Amazfit

0

На глобальному ринку запущено смарт-годинник із штучним інтелектом від Amazfit під назвою Amazfit Falcon. Отримав годинник титановий корпус, що робить його справді міцним, екран виконаний із сапфірового скла. Його розмір становить 1,28 дюйма,  роздільна здатність тут 416 x 416 пікселів, а пікова яскравість 1000 ніт. Ще однією перевагою є отримання водонепроникності на рівня 20 ATM.

Щодо штучного інтелекту, то Amazfit Falcon отримав інтелектуальний алгоритм Zepp Coach, що на основі штучного інтелекту пропонує вам різного роду тренування, при цьому враховує ваш досвід, стан, тощо. Таким чином продуктивність тренувань виходить на новий рівень. Самих режимів годинник пропонує 150 та може поєднуватись із іншими фітнес-аксесуарами за допомогою Bluetooth .

Підтримує годинник і GPS, отримав 4 Гб пам’яті, моніторинг сну та частоти серцевих скорочень, визначення рівня кисню в крові, стресу, тощо. Поєднується він із такими застосунками як Apple Health, Adidas Running, тощо. Акумулятор Amazfit Falcon отримав ємність 500 мАг, що за словами виробника забезпечить до 14 днів роботи без підзарядки.

Тепер щодо ціни, то в різних регіонах Європи він коштуватиме близько 500 євро, в США – 500 дол. Придбати ви зможете його як на офіційному сайті, так і на сайтах типу AliExpress чи Amazon.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version