Home Новини сучасних технологій Розумний годинник фінського бренду Polar доступний на світовому ринку

Розумний годинник фінського бренду Polar доступний на світовому ринку

0

На світовому ринку доступний новий розумний годинник фінського бренду Polar – Ignite 3. Вага годинника становить 35 грам, отримав він AMOLED екран, більше 150 режимів для занять спортом та зможе забезпечити до 100 годин роботи в режимі енергозбереження. Далі детальніше.

Polar Ignite 3 43 мм годинник, сам дисплей розміром 1,28 дюйма. Роздільна здатність 416 x 416 пікселів, також тут присутній датчик зовнішнього освітлення. Акумулятор годинник отримав ємністю 215 мАг, що за словами виробника повинно забезпечити до 120 годин роботи при використанні пристрою, як стандартний годинник. В активному використанні годинник повинен прослужити протягом 30 годин.

Присутня на годиннику велика кількість тренувань, аналіз сну та визначення рівня бадьорості, аналіз частоти серцевих скорочень та інших показників здоров’я користувача. Доступний Polar Ignite 3 у чотирьох кольорах: Brown Copper, Purple Dusk, Night Black, Greige Sand. Ціна на розумний годинник визначена у розмірі 330 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version