Home Новини сучасних технологій Як покращити здоров’я за допомогою смарт-годинника?

Як покращити здоров’я за допомогою смарт-годинника?

0

Більшість людей зараз користується смарт-годинниками. Цей аксесуар привабливо виглядає на руці та володіє багатьма функціями. Дехто його використовує, щоб не тягнутися постійно за смартфоном і мати змогу побачити всі сповіщення прямо на руці, а хтось купує цей ґаджет виключно для тренувань. Сьогодні ж хочемо розповісти, як за допомогою смарт-годинника можна не лише схуднути, а й покращити стан здоров’я та постійно слідкувати за показниками організму.

Цікаво: Запущено смарт-годинник із штучним інтелектом від Amazfit

Кожен смарт-годинник оснащений датчиками. Вони допомагають вимірювати певні показники здоров’я та передавати дані на екран. Зрозуміло, що чим більше датчиків, тим точніші будуть показники та інформація про стан організму.

Сьогодні для прикладу візьмемо годинник Amazfit GTS 4. На ньому ж датчики, які здатні показати наступні дані:

  • Серцебиття.
  • Частота дихання.
  • Рівень кисню в крові.
  • Рівень стресу.

Це основні показники, які може точно виміряти годинник. А за достовірність даних відповідає датчик, який зроблений по інноваційних технологіях – BioTracker PPG 4.0.

Годинник не просто вимірює і показує дані, але й дає рекомендації, якщо щось в організмі не в нормі. Це допомагає швидко налагодити процеси та привести себе в більш спокійний стан, який не буде шкодити організму. Звісно, такий пристрій не замінить повноцінної консультації лікаря, але натякнути на проблеми зі здоров’ям точно зможе.

Додатково Amazfit GTS 4 може проаналізувати сон людини. Він визначає фази сну, їх тривалість та відповідність нормам. Також смарт-годинник враховує дихання увісні. Адже воно напряму впливає на якість відпочинку в нічний час. У разі відхилень, пристрій надасть поради щодо покращення сну.

Цікаво: Фітнес-трекер чи смарт-годинник? Що обрати?

Дуже полюбляють Amazfit GTS 4 жінки. На ньому можна ще й контролювати своє жіноче здоров’я. Наприклад, вносити усі дані про цикл (початок та кінець), відмічати симптоми та відчуття.

Що стосується підтримки тіла в формі, то з цією функцією також Amazfit GTS 4 справляється на відмінно. Цей смарт-годинник має 150 режимів тренувань. Хто б чим не займався, ґаджет буде допомагати покращувати тренування та слідкувати за станом організму під час навантажень.
Годинник має захист від вологи та води. З ним спокійно можна плавати в басейні.

Людям, які хочуть добре схуднути, важливо рахувати спалені калорії не лише під час тренування, а й протягом дня. Amazfit GTS 4 і для цього чудово підходить. Він рахує кроки, помічає усю активність та записує результати на протязі усього дня. Таким чином можна краще зрозуміти, які дії позитивно впливають на організм та зменшення ваги, а які ні.

Для керування годинником треба завантажити програму Zepp. Вона фірмова та дуже зручна. У ній будуть зберігатись усі тренування та види активності, їх дані, витрачені калорії, прогрес, а також маршрути та інша діяльність протягом дня. Мати таку статистику дуже важливо для того, щоб помічати прогрес та отримувати більше мотивації.
Годинник Amazfit GTS 4 має підтримку шести супутникових систем позиціювання, саме завдяки цьому дані завжди точні.

Користувачі дуже люблять Amazfit GTS 4. Цей смарт-годинник не лише ефективно вимірює різні показники та дає цінні поради щодо покращення здоров’я, але й чудово підходить під будь-який стиль. Він виконаний в мінімалістичному дизайні, має невелику вагу та компактні розміри. Його можна придбати в різних кольорах, а додатково підібрати ремінець. Окрім постійного вимірювання показників організму, на годиннику можна відписувати на повідомлення, відповідати на дзвінки, керувати музикою тощо. Це незамінна річ для активних людей, яким треба бути в курсі усіх подій.

Цікаво: Нова схема шахраїв з використанням смарт-годинника.

NO COMMENTS

Exit mobile version