Home Новини сучасних технологій Компанія Google представила стабільну версію Android 11

Компанія Google представила стабільну версію Android 11

0
Компанія Google представила стабільну версію Android 11

Компанія Google представила стабільну версію Android 11. Перевірити новинку мають змогу власники смартфонів Google Pixel другого покоління. В той же час, версії Pixel 3a / 3a XL і 4a також підтримують нову OC.

З найголовнішого в OC Android 11 варто відмітити те, що в ній з’явилися “бульбашки” чатів, що забезпечують швидкий доступ до чатів. Також, до головного можна віднести те, що в OC з’явилася функція запису екрану (рідна функція, без стороннього ПЗ). А ще, в меню з’явилися іконки управління системами розумного будинку. Ну і найголовніше, це відбулося покращення системи безпеки Android.

Також, присутня можливість вибору підвищеного пріоритету для повідомлень в шторці, тобто тепер вони будуть світитися навіть в режимі AlwaysOn Display.

Окрім цього, тепер за замовчуванням всі телефони з Android 11 підтримуватимуть бездротовий режим Android Auto. Звичайно, в тих автомобілях, які підтримують це програмно та апаратно.

Рекомендуємо: Реліз Смартфонів Google Pixel 5 І Pixel 4A 5G Відбудеться У Вересні.

Джерело: Google

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version