Home Новини сучасних технологій Реліз ігрового ноутбука Honor Hunter відбудеться у вересні

Реліз ігрового ноутбука Honor Hunter відбудеться у вересні

0

Сьогодні з’явилася інформація, що реліз ігрового ноутбука Honor Hunter відбудеться у вересні. Враховуючи, що останні тижні Honor дражнили всіх своєю новинкою, не дивно що було оголошено реліз цього місяця, а точніше 16 вересня. Це буде не єдиний дебют продукту на цій події, оскільки компанія також підтвердила презентацію HONOR Watch GS Pro та HONOR Watch ES для свого внутрішнього ринку.

Реліз ігрового ноутбука Honor Hunter відбудеться у вересні

Зараз нам відомі деякі особливості цього майбутнього ноутбука. Очікується, що він матиме вентиляційний дизайн, з RGB-світлодіодним освітленням навколо, а також на клавіатурі. Тизер відео навіть показало, що він буде оснащений процесором Intel Core i7. Однак, може бути і варіант з Core i5. Крім того, також ходять чутки, що він отримає кращі вентиляційні характеристики.

Ноутбук Honor Hunter може дебютувати як HONOR HUNTER V700 з номерами моделей - FRD-WFD9 і FRD-WDG9. З іншого боку, HONOR Watch GS Pro та HONOR Watch ES повинні бути точно такими ж, як ті, що були випущені вчора на виставці IFA 2020 для Європи.

Оскільки запуск відбудеться лише у третьому тижні вересня, ми можемо очікувати, що компанія Honor щодня або періодично передаватиме більше інформації про свій перший ігровий ноутбук на Weibo до періоду події.

Рекомендуємо: Honor Представляє Два Нові Планшети Android.

Джерело: Honor

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version