Home Новини сучасних технологій Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store

Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store

0
Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store

Протистояння між Epic Games та Apple і далі продовжується і навіть набирає більших обертів. Згідно останніх даних, Epic Games просить суд примусити Apple повернути Fortnite в App Store та відновити всі облікові записи.

У заяві Epic Games сказано: «Сьогодні ми просимо Суд зупинити Apple у відповідь на Epic за те, що він наважився оскаржити проступки Apple поки триває наша антимонопольна справа. Apple є монополістом, і протистояння їм, є необхідним кроком для звільнення споживачів та розробників від незаконних обмежень, накладених Apple на розповсюдження додатків та обробку платежів у додатках на iOS. Надто довго розробники не висловлювались, бо боялися помсти Apple. Недавні дії компанії показують, що якщо ви кинете виклик монополії Apple, Apple спробує знищити ваш бізнес. Ми прагнемо висловитись і забезпечити дешевший, конкурентний доступ для всіх “.

На такі висловлювання Apple відповідає, що вони “не порушують ніяких прав користувачів, а навпаки, оберігають своїх клієнтів від неякісного та сумнівного контенту”.

За словами Тіма Суїні (генеральний директор) в наступному електронному листі, “Якщо Apple коли-небудь вирішить повернутися до своїх коренів, будуючи відкриті платформи, на яких споживачі можуть вільно встановлювати програмне забезпечення з обраних ними джерел, а розробники можуть звертатися до споживачів і вести бізнес безпосередньо без посередництва, тоді Epic ще раз буде палким прихильником Apple. До цього часу Epic перебуває у суттєвій незгоді з політикою та практикою Apple, і ми будемо продовжувати дотримуватися цього, як це було зроблено раніше для виправлення інших несправедливостей у нашій галузі».

Будемо й надалі слідкувати за їхнім конфліктом і надіємося, що він вирішиться в найближчий час.

Рекомендуємо: Sony Вкладає 250 Мільйонів В Нову Компанію.

Джерело: Epic Games

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version