Home Новини сучасних технологій В Zoom додали можливість проведення платних заходів

В Zoom додали можливість проведення платних заходів

0

Команда надзвичайно надпопулярного в період пандемії сервісу відеоконференцій Zoom представила сьогодні велике оновлення . В Zoom додали можливість проведення платних заходів. Це все буде відбуватися на платформі, яка отримала назву OnZoom. Фактично, це такий маркетплейс для платних заходів.

В Zoom додали можливість проведення платних заходів

Втім, самі розробники наполягають, що платформа призначена не тільки для платних заходів, але і безкоштовних, а також благодійних подій.

У ньому можна розміщувати найрізноманітніші заходи – від курсів кулінарії до лекцій і стендап-виступів. Для таких платних заходів будуть передбачені вбудовані інструменти безпосередньо в Zoom – для продажу квитків, просування і так далі. На даний момент OnZoom запущена в бета-версії для американських користувачів. Міжнародний запуск планується в 2021 році.

Крім цього, було запущено наскрізне шифрування end-to-end encryption, про яке вже кілька місяців говорили на тлі скандалів навколо низької безпеки сервісу. З наступного тижня ця функція стане доступна в якості технічного превью як для платних, так і безкоштовних користувачів Zoom на десктопних і мобільних клієнтів, а також через Zoom Room. У зашифрованій відеоконференції можуть брати участь до 200 учасників.

Менш помітне з першого погляду нововведення, але дуже корисне - Zoom реалізувала інтеграцію зі сторонніми додатками і сервісами під назвою Zapps. Це означає, що прямо під час дзвінка можна отримати доступ, наприклад до документів, що зберігаються на Dropbox.

Розробники відзначили, що інтеграцію з Zoom вже реалізували понад 35 компаній, такі як Asana, Atlassian, Box, Cameo, Chorus, Coda, Coursera, Docket, Dot Collector, Dropbox, Gong, Hubspot, Kahoot, Kaltura, LoomieLive, LucidSpark, Miro, Mural, PagerDuty, Pitch, Remix Labs, Rev, Salesforce, ServiceNow, Slack, Slido, Superhuman, SurveyMonkey, Thrive Global, Unsplash, Woven, Wrike, WW, і Zendesk.

Джерело 1, 2

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version