Home Новини сучасних технологій Відкрийте для себе 7 безкоштовних програм, які є найкращими у відеоконференціях

Відкрийте для себе 7 безкоштовних програм, які є найкращими у відеоконференціях

0

Пандемія може бути в дзеркалі заднього виду, але її наслідки перед нами. Багато компаній зрозуміли, що робота вдома є хорошою інвестицією, як і гібридна робота. Зважаючи на цю реальність, які найкращі безкоштовні програми для гнучкого та інтенсивного спілкування? Зараз про них і поговоримо. 

Zoom 

Одним з найпопулярніших додатків є Zoom. Він забезпечує відеоконференції та має функції, придатні для зустрічей із кількома особами з функціями конфіденційності та безпеки.  

Безкоштовна версія Zoom дозволяє зустрічатися до 100 користувачів, але існує 40-хвилинний ліміт для зустрічей більше ніж двох людей, це може бути обмеженням, чи не так? 

Skype 

Традиційна платформа Skype, що існує з 2003 року, є платформою для розмов, яка розвивалася протягом багатьох років і сьогодні пропонує чудові комунікаційні ресурси. 

Безкоштовно у відеоконференції приймається до 100 учасників, які можуть проводити зустріч протягом 24 годин.  

Цікаво: Microsoft продемонстрували нові функції Skype.

Cisco Webex 

Cisco також допускає участь 100 осіб протягом 50 хвилин. Це старий ресурс, який вдосконалювався протягом пандемії, щоб стати ще одним вибором у сфері відеоконференцій.  

Google Meet 

Ідеально підходить для тих, хто має облікові записи Google, Meet також підтримує ліміт у 100 учасників із 24-годинним лімітом для віртуальних зустрічей. Він чудово підходить для корпоративного середовища, оскільки має можливості для чатів та обміну інформацією. 

Microsoft Teams  

Комунікаційна програма Microsoft, створена як конкурент Slack, має деякі відмінності: вона дозволяє людині спілкуватися в чаті або проводити відеоконференції в спільному віртуальному просторі, якщо створено обліковий запис Microsoft. 

На відміну від конкурентів, Teams дозволяє зустрічі до 300 людей у ​​відеочаті та протягом 30 годин поспіль транслювати вміст.  

Google Duo 

Незважаючи на те, що у безкоштовній версії допускається лише 32 учасники, Google Duo — це мобільний додаток, який добре підходить для багатьох людей. 

Це станеться, якщо учасники мають облікові записи Gmail і показ екрана можливий лише через смартфон; обмеження щодо конкурентів.  

Telegram

Будучи популярною програмою для обміну повідомленнями в чаті, Telegram також дозволяє проводити безкоштовні відеоконференції. І він добре налаштований для цього: він дозволяє групам до 200 тисяч учасників, маючи можливість мати приватні або публічні групи. 

Наразі у відеочатах можуть брати участь не більше 30 осіб (хоча можуть дивитися до 1000). 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version