Home Новини сучасних технологій Смартфони-жабки дійсно повертаються? Для чого це потрібно?

Смартфони-жабки дійсно повертаються? Для чого це потрібно?

0
Смартфони-жабки дійсно повертаються? Для чого це потрібно?

Як тільки на ринку почали з’являтись телефони, покупці могли обирати чи вони хочуть стандартну модель, чи жабку (розкладушку), чи слайдер. Виробники випускали пристрої різної форми і кожен купував те, що було найзручніше. З появою сенсорних смартфонів все стало простіше. Абсолютно всі моделі схожі між собою, відмінні лише розміри дисплею. Але не довго все протрималось незмінним. Бренди вирішили здивувати своїх користувачів та випустити телефони розкладушки. Для чого це було зроблено?

Першим про таку інновацію заявив Samsung в 2019 році і створив відомий Galaxy Fold. Він складався не так, як раніше, а як книжка. Тобто людина може користуватись пристроєм як смартфоном, а потім розкладами і вже на більшому екрані дивитись різні відео та фільми. Пізніше компанія створила ще одну модель - Galaxy Z Flip. Вона була схожа, але вже розкладалась як ми звикли раніше.

Цікаво: Два смартфони 2022 року, які варті вашої уваги

Слідом за Samsung й інші бренди вирішили здивувати користувачів. Це Huawei та Motorola. Насправді, всі бренди розуміють, що такі девайси не будуть особливо популярними, бо більшість людей оберуть стандартні моделі. Саме тому, ці смартфони створюються виключно для реклами. Розумієте скільки уваги приверне сенсорний телефон із гнучким екраном? А що може бути більш ефективним для бренду чим залишатись постійно на слуху. Саме такою схемою користуються виробники. Окрім того, завжди залишається декілька людей, які все таки куплять такий смартфон для цікавості або щоб виділитись з натовпу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version