Home Новини сучасних технологій Microsoft продемонстрували нові функції Skype

Microsoft продемонстрували нові функції Skype

0

Microsoft презентувала безліч нових функцій для Skype, які планує запропонувати службі протягом найближчих місяців. Skype існує вже давно і кілька разів оновлювався, щоб не відставати від часу; ці оновлення дуже актуальні для епохи Zoom. Зараз же Microsoft продемонстрували нові функції Skype, але, на жаль, не повідомили про дату їхнього запуску.

Найбільш помітною зміною в майбутніх оновленнях стане новий етап дзвінка. Оновлена ​​версія почуватиметься як у вашому клієнті Skype незалежно від теми, яку ви вирішите використовувати. Відеоканали також були перероблені, щоб відчувати себе більш природними, тепер ви побачите власну стрічку серед інших учасників, щоб ви всі відчували себе більш зв’язаними.

Для людей, які вважають за краще працювати лише в режимі аудіо, майбутні оновлення будуть хорошими. Існує можливість зменшити рівень дзвінка учасників, які слухають лише аудіо, а також буде надано можливість вибору настроюваного фону на сцені виклику для тих, хто дзвонить, щоб зробити їх більш привабливими для інших.

Крім оновленої стадії дзвінків, Microsoft модернізував решту Skype. Заголовки чату отримали новий макет з градієнтами кнопок та аватарами груп, ліва бічна панель тепер має більший баланс та легкість, значки у всьому додатку використовують плавний дизайн, а нові теми роблять ваш клієнт Skype більш яскравим.

Microsoft продемонстрували нові функції Skype

У оголошенні Microsoft також повідомив про те, як це покращить підтримку Skype серед "усіх" веб -браузерів, щоб ви могли мати чудовий досвід незалежно від того, яке програмне забезпечення ви використовуєте.

Нарешті, дві нові функції, які надходять у Skype, - це TwinCam, який дозволяє з'єднати ваш телефон, щоб він діяв як інша камера під час відеодзвінка, та Перекладач PSTN, який дозволяє спілкуватися з іншими, хто розмовляє іншою мовою у стаціонарному або відеодзвінку. Як згадувалося раніше, Microsoft не вказав конкретних дат запуску кожної з цих функцій, але вони мають з’явитися незабаром.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version