Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як користуватися програмою Microsoft Copilot на смартфоні

Розповідаємо, як користуватися програмою Microsoft Copilot на смартфоні

0

Розмовний інструмент штучного інтелекту Microsoft називається Microsoft Copilot , спадкоємець того, що раніше було відомо як Bing Chat, який змінив назву, щоб включити AI.

Його робота подібна до роботи ChatGPT і ви можете використовувати його, щоб отримувати відповіді на складні запитання, писати вміст, створювати зображення за допомогою ШІ , редагувати відео… тощо.

Досі ним можна було користуватися лише з браузера, але тепер Microsoft запустила програму Copilot для cмартфонів Android. Він також тепер доступний для тих, хто користується iPhone, оскільки він також прибув у Apple App Store.

Цікаво: Як вимкнути автоматичне оновлення в Windows 10 і 11.

Як працює мобільний додаток Copilot

Інструмент працює так само, як штучний інтелект у браузерах, тільки зараз штучний інтелект поряд з вами і ви може звернутися до нього в будь-який момент.

Завантаження програми Microsoft Copilot абсолютно безкоштовне, і не потрібно реєструватися в обліковому записі Microsoft або надавати особисті дані, щоб мати можливість використовувати її для більшості її функцій. Звичайно, для деяких особливо необхідна реєстрація. Це відбувається, наприклад, для створення зображень за допомогою ШІ.

Після завантаження та встановлення ним дуже легко користуватися. Коли ви запускаєте програму, у нижній частині екрана відображається текстова панель. Тут ви повинні написати підказки (текст запитів), які ви хочете зробити для Microsoft Copilot. Там ви можете сказати йому, щоб вирішити будь-яку проблему, надати більше інформації про будь-яку причину або створити зображення, наприклад.

Якщо ви не хочете вводити команду, яку хочете отримати від Copilot, ви також можете спілкуватися за допомогою голосу. Ви побачите, що на текстовій панелі в нижньому правому куті відображається значок мікрофона. Вам потрібно лише натиснути її, щоб залишити звукове повідомлення. ШІ інтерпретує його, а також відтворить вашу відповідь у звуковому режимі.

Поруч із піктограмою мікрофона також є ще одна, яка представляє зображення. Його можна використовувати, щоб надіслати фотографію штучному інтелекту Copilot і змусити його шукати схожі зображення, або прочитати текст, який міститься в ньому… або виконати будь-яку іншу дію, оскільки він також може обробляти зображення.

Те, що поки неможливо створити за допомогою мобільного додатка Microsoft Copilot, так це музику, те, що доступно в настільній версії штучного інтелекту Microsoft.

Цікаво: Чому не було Windows 9?

NO COMMENTS

Exit mobile version