Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як вимкнути бічну панель у Microsoft Edge

Розповідаємо, як вимкнути бічну панель у Microsoft Edge

0

Microsoft Edge 104 був випущений у серпні 2022 року з функцією, яка може дратувати деяких користувачів. Нова бічна панель у правій частині екрана містить ярлики кількох інших продуктів Microsoft.

Нова бічна панель увімкнена за замовчуванням для деяких користувачів після оновлення до версії 104.0.1293.63 , але не для всіх. Бічна панель містить ярлики для Microsoft Office, Outlook, MSN Games тощо. Якщо ви бачите бічну панель, ми покажемо вам, як її легко вимкнути.

Цікаво: 6 корисних інструментів Microsoft Edge, яких немає в Google Chrome.

Спочатку натисніть значок меню з трьома крапками праворуч на верхній панелі інструментів.

Тепер виберіть «Приховати бічну панель» у нижній частині меню. Як видно з меню, ви також можете використовувати комбінацію клавіш Ctrl + Shift + /, щоб увімкнути або вимкнути бічну панель.

Ось і все. На жаль, це ще один приклад того, як Microsoft заповнює непотрібні функції в Edge . Увімкнення його за замовчуванням для деяких людей є особливо кричущим. На щастя, його можна вимкнути.

Цікаво: Як легко видалити браузер Microsoft Edge.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version