Home Новини сучасних технологій Підроблені програми для майнінгу криптовалют на Android: ось що вам потрібно знати

Підроблені програми для майнінгу криптовалют на Android: ось що вам потрібно знати

0

Майнінг криптовалют зростає. За останні кілька років він експоненціально зростав і його можна вважати нестабільним ринком. І через його вибуховий потенціал багато користувачів приєднуються до цього, щоб отримати шматочок пирога.

Як би це спокусливо не звучало, вам все одно потрібно бути обережним щодо шахрайства з видобутку крипто, спрямованого на користувачів Android.

Шахрайство з криптомайнінгу Android: огляд

Шахраї почали створювати підроблені програми для майнінгу криптовалют для Android, щоб націлитися на захоплення видобутку криптовалют . Вони доступні для всіх користувачів, а деяким навіть вдалося залишитися непоміченими в Play Store.

Більш того, деякі програми є преміальними, тобто платними. Отже, навіть якщо ви пізніше зрозумієте, що з цим щось не так, ви б уже втратили там певну суму грошей.

Хоча Google успішно видалив деякі небезпечні програми, залишається питання: чи абсолютно безпечний Play Store?

На відміну від переважної більшості шкідливих програм, підроблені програми для майнінгу крипто не обов'язково виконують будь -яку підозрілу діяльність. Вони зосереджені на тому, щоб залучити користувачів здійснювати платежі в тій чи іншій формі, що виглядає законно, але ви не отримаєте нічого з цього назад.

Ось як працюють шахрайські програми для майнінгу криптовалюти

По -перше, вони представляють хмарний майнінг -сервіс, який обіцяє вам зручність та легкий прибуток від участі. Вам не потрібно вкладати кошти в апаратне забезпечення, щоб отримати обчислювальну потужність, необхідну для видобутку монет, так що це звучить досить дивно, чи не так?

Хоча хмарний майнінг криптовалют не є незаконною послугою, він поки що не є успішною бізнес -моделлю.

І кількість таких послуг надзвичайно обмежена. Отже, підроблені програми стверджують, що з'єднують вас із неіснуючою службою хмарного майнінгу.

Після того, як ви встановите шахрайську програму та зареєструєтесь у ній, ви можете очікувати такого типу інформаційної панелі, яка відображає хешрейт для майнінгу. Зазвичай хешрейт - це низький показник, який спочатку не приносить користі. Тому він пропонує вам оновити хмарне обладнання, щоб покращити хешрейт і отримати кращі винагороди.

У деяких випадках ці підроблені програми для видобутку криптовалюти також пропонують підписку і тим самим обіцяють кращі винагороди.

Типи підроблених програм для хмарного майнінгу

Згідно з першими звітами безпеки Lookout , вони класифікують ці програми як BitScam та CloudScam. Платежі здійснюються за допомогою покупок у додатку Google Play, тому вам може здатися, що все щодо цього платежу є законним.

В першу чергу це стосується програм CloudScam.

Що стосується програм для майнінгу BitScam, вони підтримують платежі за допомогою Bitcoin та Ethereum. І це єдина відмінність між ними.

Хоча можуть існувати інші способи оплати, вони, як правило, пропонують законний шлюз платежів, щоб завоювати вашу довіру під час внесення депозиту.

Як уберегтися від підроблених програм для Android на криптовалютах

Якщо ви обережні щодо програм для видобутку криптовалют на пристроях Android, потрібно мати на увазі кілька речей.

Ось деякі вказівки:

  • Перегляньте огляди додатків - не лише відповідні огляди, а й останні.
  • Переконайтеся, що розробник користується авторитетом або має інший добре відомий додаток.
  • Незважаючи на те, що деякі програми можуть пройти через перевірки безпеки в Play Store, вам все одно слід дотримуватися офіційного магазину Android.
  • Слідкуйте за дозволами та налаштуваннями, запропонованими додатком.
  • Шукайте умови та положення. Навряд чи підроблений додаток містить детальні умови та положення.

Підроблені програми для майнінгу криптовалют стають все більш поширеними, але все ще відносно новими. Вони могли б еволюціонувати і виглядати більш перспективними в майбутньому. Найкраще завжди бути обережним.

Також нещодавно була названа причина неочікуваного знецінення Bitcoin та інших криптовалют.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version