Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили обігрівач кімнати MIJIA Pillar

Xiaomi випустили обігрівач кімнати MIJIA Pillar

0

Xiaomi випустили обігрівач кімнати MIJIA Pillar, який був запущений сьогодні (14 жовтня 2020 р.) за ціною 60 доларів США.

Оскільки зимовий сезон вже не за горами, компанія випустила новий обігрівач приміщення. Раніше ми вже висвітлювали запуск настільного обігрівача MIJIA, і цей продукт, схоже, є черговим запуском у новій лінійці обігрівачів компанії.

Xiaomi випустили обігрівач кімнати MIJIA Pillar

Він має потужність 2100 Вт і використовує неоптичний напівпровідниковий керамічний нагрівальний елемент PTC, який може негайно видавати гаряче повітря майже відразу після його ввімкнення.

Помітним включенням є інфрачервоний датчик у пристрої, який може автоматично визначати та вирівнювати потік повітря відповідно до положення користувачів. Крім того, він також може автоматично відчувати і регулювати подачу повітря на основі кута або діапазону повітря, що продувається. Кімнатний обігрівач MIJIA Pillar також підтримує 5 різних режимів, які користувач може змінити залежно від своїх потреб.

Він включає режим опалення цілого будинку, режим сну, режим гарячого повітря, тепле повітря та режим природного вітру.

В даний час пристрій зареєстровано на платформі Xiaomi Youpin за ціною 60 доларів. Обігрівач приміщення можна буде придбати з 16 жовтня 2020 року в Китаї.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version