Home Новини сучасних технологій POCO готується представити новий смартфон

POCO готується представити новий смартфон

0

Минулого місяця POCO анонсував смартфон POCO X3 NFC на світових ринках. Всі інші телефони POCO, які стали офіційними на початку цього року, були ребрендованими версіями смартфонів Xiaomi. Менеджер з маркетингу продуктів та глобальний прес-секретар POCO через твіт повідомив, що “POCO ще не закінчив цей рік”, що вказує на те, що POCO готується представити новий смартфон цього року.

Телефон Xiaomi з номером моделі M2010J19SC був сертифікований китайським органом MIIT минулого місяця. Встановлено, що телефон оснащений підтримкою підключення 4G. Глобальний випуск телефону, який має номер моделі M2010J19CG, зараз був помічений в базі даних Євразійської економічної комісії (ЄЕС). Цікавим у цьому пристрої є те, що він вказаний як пристрій POCO. Також існує ймовірність, що цей новий смартфон, буде продовженням Poco F1.

POCO готується представити новий смартфон

За словами популярного консультанта, який публікується як Digital Chat Station на веб-сайті Weibo, телефон M2010J19SC прямуватиме до Китаю як Redmi Note 10 4G. Отже, схоже, пристрій може продаватися як пристрій POCO на світових ринках.

На даний момент інформація про технічні характеристики Redmi Note 10 4G відсутня. Припускають, що лінійка Note 10 включає щонайменше три пристрої, такі як Note 10 4G, Note 10 5G та Note 10 Pro 5G.

Ходять чутки, що Xiaomi Mi 10T Lite 5G буде перейменований на Redmi Note 10 5G або Note 10 Pro 5G. Деякі звіти стверджують, що у серії Note 10 буде перший телефон Redmi із 108-мегапіксельною камерою. Наступна подія запуску POCO також може побачити прибуття POCO Pop Buds TWS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version