Home Новини сучасних технологій Poco розробляє смартфон, який замінить Poco F1

Poco розробляє смартфон, який замінить Poco F1

0
Poco розробляє смартфон, який замінить Poco F1

Першим смартфоном Poco, підрозділи Xiaomi, стала модель Poco F1 або Pocophone F1, випущена в 2018 році. За винятком модуля NFC смартфон пропонував користувачам майже флагманські характеристики і став самим справжнім бестселером і найпопулярнішим смартфоном бренду. Сьогодні надійшла інформація, що Poco розробляє смартфон, який замінить Poco F1.

За останні декілька років Poco в основному проводить ребрендинг інших пристроїв з асортименту Xiaomi і Redmi. Винятком є недавно випущений Poco X3. За словами регіонального директора Poco в Індії Ануджа Шарми (Anuj Sharma), Poco F2 Pro не був справжнім наступником Poco F1, тому цю модель не випустили на ринок Індії.

Однак він також підтвердив, що довгоочікуваний повноцінний наступник Poco F1 дійсно знаходиться в розробці, проте в найближчі місяці його виходу чекати не варто. Очікується, що презентація Poco F2 відбудеться вже в наступному році, так як Poco намагається не переповнювати свою лінійку моделями, що може збити з пантелику споживачів

Шарма додав, що Poco поки що пропонує кращі версії телефонів Redmi, які дають користувачам більше можливостей. В ході інтерв'ю він також пояснив, чому Poco не може випускати тільки оригінальні моделі і додав, що Poco не планує припиняти використання MIUI.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version