Home Новини сучасних технологій Nokia випустить смартфон на базі процесора Snapdragon 750G

Nokia випустить смартфон на базі процесора Snapdragon 750G

0
Nokia випустить смартфон на базі процесора Snapdragon 750G

Нещодавно Qualcomm представив свій найновіший 5G-процесор Snapdragon 750G, який, безумовно, розширить можливості багатьох смартфонів середнього класу в майбутньому. Зараз наші джерела повідомляють нам, що Nokia випустить смартфон на базі процесора Snapdragon 750G. Очікується, що це буде смартфон середнього класу.

Хоча в даний час офіційна інформація відсутня, здається, що смартфон Nokia на базі Snapdragon 750G все ще перебуває на стадії розробки / оцінки і може не бути запущений в 2020 році. Очікується, що HMD випустить Nokia 7.3 5G на базі Snapdragon 690 до кінця 2020 року.

Отже, це підводить нас до питання, чи буде Nokia 7.3 Plus працювати на Snapdragon 750G. HMD позбулася смартфонів “Plus” після Nokia 5.1 Plus та Nokia 6.1 Plus. Отже, це може бути і щось інше.

Наші джерела вказують, що Nokia Mobile планує велику подію запуску в листопаді, де ми можемо очікувати анонсу Nokia 9.3 PureView та Nokia 7.3 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version