Home Новини сучасних технологій Google дозволяє всім пристроям завантажувати Gmail Go

Google дозволяє всім пристроям завантажувати Gmail Go

0

Google почав представляти версії своїх програм Go, які пропонують легку версію своєї ОС. Метою було залучити свої послуги до недорогих доступних смартфонів, що продаються на ринках, що розвиваються, де мобільні дані є дорогими, а телефони з меншою оперативною пам’яттю є кращими через їх нижчу ціну. Від сьогодні Google дозволяє всім пристроям завантажувати Gmail Go . Тепер детальніше.

Однак навіть ті, хто має більш потужні пристрої, можуть скористатися програмами Go завдяки меншому розміру та споживанню даних у випадках, коли їм не потрібна їх широка функціональність. Тож врешті-решт Google почав знімати штучні обмеження, що дозволяють людям із повноцінними телефонами Android завантажувати деякі програми.

Gmail Go є останньою версією, яка доступна для всіх, і тепер Google дозволяє завантажувати її на будь-який телефон або планшет.Додаток Gmail Go пропонує ті самі основні функції, що і звичайний додаток Gmail, але потребує менше оперативної пам’яті та використовує менше мобільних даних. Ви пожертвуєте нижньою панеллю Google Meet і деякими жестами. Дизайн інтерфейсу також набагато простіший.

Інша справа, яку Google зробив із програмою розсилки, - обмеження частоти кадрів, тобто, якщо ви використовуєте програму на пристрої з високою частотою оновлення, Gmail Go заїкається - зрештою, це програма, оптимізована для дешевих пристроїв.

Хоча цю програму навряд чи можна рекомендувати досвідченим користувачам, це чудовий спосіб заощадити простір та дані, якщо вам потрібно лише час від часу читати електронні листи.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version