Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate 40 буде запущений в кінці жовтня

Смартфон Huawei Mate 40 буде запущений в кінці жовтня

0
Смартфон Huawei Mate 40 буде запущений в кінці жовтня

Ми вже знаємо, що запуск Huawei Mate 40 не за горами, але ми не знали точної дати. Сьогодні ж, було розкрито дату релізу смартфона Huawei Mate 40. Інсайдер, який до цього часу роздав надійну інформацію, розказав, що смартфон Huawei Mate 40 буде запущений 22 жовтня. Очевидно, це глобальний запуск, тоді як запуск у Китаї відбудеться 30 жовтня.

Раніше радник повідомляв, що серія Mate 40 включатиме варіанти Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro + і Mate 40 Pro + Porsche. Усі моделі будуть відрізнятися за розмірами дисплея, але всі вони будуть живитися від чіпсета Hisilicon Kirin 9000, побудованого на 5-нм вузлі TSMC. Як зазвичай, ми очікуємо, що серія Mate 40 буде оснащена першокласною настройкою камери, яка повинна бути найкращою в світі при запуску. Очікуйте, що камера Mate 40 перевершить поточний рейтинг камер DXOMark.

Досі немає офіційних повідомлень від Huawei про запуск, але якщо ці дані правдиві, то ми повинні побачити деякі тизери перед запуском з наступного тижня в понеділок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version