Home Новини сучасних технологій Підтвердилася інформація про швидку зарядку смартфона Huawei Mate 40

Підтвердилася інформація про швидку зарядку смартфона Huawei Mate 40

0

Сьогодні, частково підтвердилася інформація про швидку зарядку смартфона Huawei Mate 40. Так, згідно інформації, отриманої від Digital Chat Station, Huawei випустили промо-відео для EMUI 11, де було продемонстровано новий зарядний пристрій з текстом “Max 66W”.

Повноцінне промо-відео ми не змогли знайти на Weibo, можливо його видалили, але ми знайшли скрін з того відео. Раніше, в липні, ми вже повідомляли, що Huawei подали на сертифікацію зарядний пристрій потужністю 66Вт.

Підтвердилася інформація про швидку зарядку смартфона Huawei Mate 40

Якщо врахувати, що на даний момент, ні один пристрій Huawei не підтримує таку зарядку, то залишається тільки один смартфон — Mate 40.

Зараз нам відомо, що смартфон Huawei Mate 40 отримає чіп Kirin 1000 оснащений процесором Cortex-A78. Також повідомляється, що він отримає об’єктив FreeForm, поєднаний з модулем камери 9P та інтерфейсом Side-Touch. Реліз смартфона запланований на жовтень.

Будемо очікувати на реліз смартфона.

Рекомендуємо: Huawei Запатентували Смартфон З Обгорнутим Дисплеєм.

Джерело: Weibo

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version