Home Новини сучасних технологій Нові відеокарти AMD Radeon RX 6000 отримають порт USB-C

Нові відеокарти AMD Radeon RX 6000 отримають порт USB-C

0

Сьогодні надійшла інформація, що нові відеокарти AMD Radeon RX 6000 отримають порт USB-C. Така інформація з’явилася на порталі Ithome. Підтримка відеокартою такого порта згадується в нових графічних драйверах AMD для Linux. Також, в цій версії драйвера згадується нова відеокарта з кодовою назвою Sienna Cichlid. За чутками, це повинна бути одна із моделей з GPU Navi 21 (Big Navi).

Нагадуємо, що Nvidia, свого часу, відмовилася від порта USB-C (VirtualLink) на своїх відеокартах GeForce RTX 30. Причиною такого рішення стало те, що інтерфейс VirtualLink у відеокартах Nvidia RTX 20 був розрахованим на підключення шоломів віртуальної реальності. Як виявилося, в ньому не було потреби і тому від нього відмовилися.

Одночасно з цим, порт USB-C можна використовувати для підключення моніторів або іншої периферії. Надзвичайно корисна річ і AMD однозначно знайшли для нього якесь використання. В найближчий час дізнаємося про це від AMD.

Рекомендуємо: AMD Знизили Вартість Майбутніх Відеокарт Big Navi.

Джерело: IThome

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Нові відеокарти AMD Radeon RX 6000 отримають порт USB-C

NO COMMENTS

Exit mobile version