Home Новини сучасних технологій Huawei запатентували смартфон з обгорнутим дисплеєм

Huawei запатентували смартфон з обгорнутим дисплеєм

0

Компанія Huawei займає одне із провідних місць у виробництві смартфонів та комунікаційних технологій. Навіть не дивлячись на санкції з сторони США, вони продовжують випускати свої нові пристрої. Остання презентація Huawei показала їхні можливості навіть в такий нелегкий, для них, час. Вони представили нові смарт-годинники, ноутбуки та багато іншого. Сьогодні ж ми дізналися, що Huawei запатентували смартфон з обгорнутим дисплеєм. Такою інформацією поділився портал LetsGoDigital. Також вони представили концепти майбутнього смартфона.

Huawei запатентували смартфон з обгорнутим дисплеєм

Як видно, смартфон отримав схожий дизайн до смартфона Mi Mix Alpha (який був показаний минулого року) та Mate X. На відміну від Mate X, який є складним смартфоном, новинка отримає обгорнутий дисплей.

Відмінність від Mi Mix Alpha полягає в тому, що Alpha отримав дисплей на дві сторони, а новий смартфон буде мати дисплей на всю лицьову сторону і на 60-70% зворотньої сторони. Решта 30-40% будуть виділені для потрійної камери і компонетів.

На даний момент невідомо, чи смартфон вийде в такому вигляді, але на нього варто очікувати. Можливо, що він з’явиться тільки для китайського ринку і буде працювати на HarmonyOS 3.0.

Рекомендуємо: Компанія Apple Працює Над Складним IPhone.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version