Home Новини сучасних технологій Нові смартфони від Huawei будуть випускатися з HarmonyOS 3.0

Нові смартфони від Huawei будуть випускатися з HarmonyOS 3.0

0

HarmonyOS 2.0 вийде на планшетах Huawei вже в цьому році на Конференції розробників Huawei, яка відбудеться 10 вересня. На цьому заході очікується презентація нових програмних новинок. Джерела впевнені, що Huawei буде робити акцент на операційній системі власної розробки HongMeng або HarmonyOS. Також, повідомляється, що нові смартфони від Huawei будуть випускатися з HarmonyOS 3.0.

Нові смартфони від Huawei будуть випускатися з HarmonyOS 3.0

Відомий інформатор RODENT950 стверджує, що користувачі зможуть «випробувати високопродуктивні планшети з ОС HongMeng вже в цьому році». Передбачається, що користувачі зможуть запускати і тестувати нову операційну систему на деяких моделях планшетів Huawei, вже представлених на ринку.

Те саме джерело повідомляє, що нові флагманські планшети Huawei стануть наступниками MatePad Pro і MatePad Pro 5G, та отримають екран з дуже вузькими рамками. Раніше Huawei підтвердила, що анонсує HarmonyOS 2.0 (HongMengOS 2.0) на своїй конференції розробників. Джерело додало, що HongMengOS 3.0 «буде готова до роботи з мобільними телефонами», а перший смартфон з цією операційною системою буде анонсований в другій половині наступного року.

Рекомендуємо: Huawei Підготували Вісім Нових Товарів Під Брендом Mate.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version