Home Новини сучасних технологій Samsung запатентували смартфон Galaxy з прозорим OLED дисплеєм

Samsung запатентували смартфон Galaxy з прозорим OLED дисплеєм

0

Сьогодні надійшла інформація, що Samsung запатентували смартфон Galaxy з прозорим OLED дисплеєм. Відповідною інформацією поділився портал LetsGoDigital.

Samsung запатентували смартфон Galaxy з прозорим OLED дисплеєм

Компанія Samsung подала відповідний патент до USPTO (Бюро патентів і товарних знаків США) та ВОІВ (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності). Патент було подано 27 серпня 2020 року та описує технологію, необхідну для створення прозорого смартфона. Крім того, ця технологія може бути використана навіть в інших електронних гаджетах, включаючи телевізори, монітори, ноутбуки та ігрові консолі.

Патент базується більше на технічному аспекті і докладає значних зусиль для деталізації різних шарів та компонентів, необхідних для досягнення прозорості. Пристрій, розглянутий у патенті, має вузькі рамки та великий прозорий екран.

Очевидно, використовується OLED-панель, оскільки цей тип дисплея оснащений прозорою світловою панеллю, яка пропускає світло.

На жаль, точніші подробиці щодо неназваного пристрою Samsung Galaxy наразі невідомі. Крім того, також незрозуміло, чи Samsung насправді працює над таким пристроєм, чи просто подав патент, який охоплює всі основи для майбутнього можливого випуску смартфона, і це дає нам уявлення про те, як можуть виглядати смартфони вже через кілька років.

Рекомендуємо: Samsung Випустив Інфографіку Своїх 5G Пристроїв.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version