Home Новини сучасних технологій Продаж смартфонів Xiaomi та Huawei перевершили продажі iPhone

Продаж смартфонів Xiaomi та Huawei перевершили продажі iPhone

0

Зараз продовжуються вигідні пропозиції щодо різних продуктів в межах чорної п’ятниці. Продажі в усіх компаніях значно зростають в цей період і ринок смартфонів не виняток. Правда в Китаї досить неочікувана ситуація, так як продажі смартфонів Xiaomi та Huawei значно перевищили продажі Apple iPhone. Така інформація надійшла від Counterpoint Research.

Читайте також: Відома дата випуску гарнітури Apple Vision Pro.

Мова йде про перевершення продажів останньої моделі смартфонів від Apple – iPhone 15. У звіті йдеться про те, що протягом 30 жовтня – 12 листопада продажі на Айфон впали на 4%. При цьому зростання продажів смартфонів Huawei в річному розрізі зросли на 66%. Основний пристрій, який приніс такі показники став флагманський смартфон Huawei Mate 60 5G. Щодо Xiaomi, то їх продажі зросли на 28 %. Основним фаворитом став смартфон Xiaomi 14. Його вартість становить 560 дол, тоді як Huawei Mate 60 отримав початкову ціну в розмірі 775 дол. iPhone 15 оцінювався в 845 дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version