Home Новини сучасних технологій З’явилися живі зображення смартфона LG Wing

З’явилися живі зображення смартфона LG Wing

0

Сьогодні з’явилися живі зображення смартфона LG Wing. Раніше ми показували тизер цього “унікального смартфона”, а сьогодні в мережі були опубліковані живі фото. Як і повідомлялося раніше, смартфон отримав два екрана, один з яких повертається.

Згідно чуток, діагональ основного екрану повинна становити 6,8 дюйма, при цьому нижній екран буде квадратним, а його діагональ складе 4 дюйма. Ймовірно, LG Wing буде побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765 або 765G. В основній камері буде встановлений головний датчик зображення роздільною здатністю 64 Мп.

На додатковому дисплеї може відображатися клавіатура, а також додаткова інформація, пов'язана з контентом основного екрану. Наприклад, на маленькому екрані можуть знаходитися інструменти для редагування фотографій або відеороликів. Також на головному екрані можна запустити додаток для навігації, а на другому екрані відповідати на дзвінки або керувати відтворенням музики. Крім того, можна дивитися повноекранне відео в YouTube на основному екрані і читати коментарі на додатковому дисплеї.

Раінше в компанії LG повідомляли, що презентація новинки відбудеться 14 вересня. За чутками, ціна смартфона складатиме від 850-1000 доларів.

Рекомендуємо: Відомо По Якій Причині Було Розроблено Смартфон LG Wing.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version